Bijbelclub

DISNDAGMIDDAG = BIJBELCLUBMIDDAG!!

De Bijbelclub is voor alle kinderen van de basisschool, ook kinderen die geen lid zijn van onze kerk zijn van harte welkom in de Filadelfia Gemeente. Op de Bijbelclub proberen we de kinderen spelenderwijs meer te leren Jezus en de kerk. We doen dat door met elkaar te zingen, te creatieven, te quizzen, DVD’s kijken, maar ook door samen naar mooie verhalen te luisteren.

We hebben ook Thema-middagen. Op deze middagen gaan we interactief met de kinderen bezig om ze zo op hun eigen manier zinvol bezig te laten zijn met de bijbel en het geloof.

Op de kalender van de site kunt u zien wat we de komende weken allemaal gaan doen. .

Praktische mededeling: Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat uw kind zich ineens niet lekker voelt en naar huis wil, dan vinden wij het prettig als wij u kunnen bereiken. Bij binnenkomst ligt pen en papier waarop u uw naam, de naam van uw kind en telefoonnummer kunt achterlaten indien u dit wil.

Heeft u als ouder(s)/verzorger(s) behoefte aan meer informatie of heeft u een vraag stuurt u dan een mail (filadelfiagemeente.wapenveld@gmail.com) of schiet ons op de dinsdagmiddag even aan.

Tot dinsdag!
Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes
van de kinderen zijn ook van harte welkom!

“Alle kinderen mogen komen,
er is altijd plaats voor meer,
want mijn koninkrijk staat open,
kom maar binnen, roept de Heer.
En ook jij, jij hoort erbij.”

Team Bijbelclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *